fbpx
Wie is

Wie is…..Daan de Graaf

Ik ben Daan de Graaf 24 jaar jong en studeer Sport, Management & ondernemen. Voordat ik aan deze studie begon heb ik het CIOS (sport en bewegen) gedaan. Het voetbal spelletje ben ik al heel mijn leven gek op! Zelf voetbalde ik in het eerste van V.V. Zwanenburg. Helaas heb ik tot twee keer toe mijn kruisband afgescheurd van dezelfde knie. Dit heeft mij doen besluiten dat ik mij ga richten op het trainers vak. In 2016 heb ik via Sport, Management & ondernemen mijn trainer coach 3 diploma weten te halen. Dit geeft mij een goede basis om trainers te helpen en te ondersteunen.

Momenteel ben ik hoofdtrainer van de onder 19-1 en 19-2. Zelf zal ik niet heel veel op de velden van de onder 17 te vinden zijn. Dit puur omdat ik momenteel aan het afstuderen ben en daar weinig tijd voor heb. Als er vragen zijn kan ik die uiteraard beantwoorden. Wellicht in de toekomst zal ik meer programma’s voor de bovenbouw schrijven.

Voor de club zou ik graag de spelers beter willen laten voetballen en plezier in het spelletje laten voelen zoals ik die ook voel. Mijn ambitie is om trainer coach 2 te behalen. Zodat ik inhoudelijk meer leer te weten over het spelletje voetbal, want voetbal is simpel maar het is moeilijk om simpel te voetballen.

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven