fbpx
Wie is

Wie is…….Mitch Snijders

In de categorie “Wie is……?’ deze keer Mitch Snijders, train-de-trainer middenbouw.

Mijn naam is Mitch Snijders, 26 jaar oud en woonachtig in Zwanenburg.Dit seizoen probeer ik de functie train de trainer voor de middenbouw zo goed mogelijk uit te voeren.
Voordat ik in deze functie ben gekomen, heb ik al zo’n 10 jaar training gegeven bij vv Zwanenburg. Diverse teams heb ik mogen trainen en daardoor best wat ervaring mogen opdoen.
Via het CIOS heb ik ook een voetbaltrainer cursus gevolgd. Verder voetbal ik zelf nog in het 1e bij vv Zwanenburg en train ik ook dit seizoen de mini’s.
Bij de mini’s probeer ik al een mooie basis neer te zetten voor de rest van hun voetbal carrière bij vv Zwanenburg.

Dit seizoen ga ik proberen de functie tdt uit te voeren zoals dat bedoeld is. Dat houdt in dat wanneer de teams trainen ik ook begeleiding geef en eventueel tips en tops tijdens een training geef. Bijna iedere zaterdag kijk ik bij mijn teams om de ontwikkeling in de gaten te houden. Via mijn oefenstof of oefenstof van de trainers hopen we de ontwikkeling verder te helpen van alle spelers/speelsters. Verder is mijn doel om aan het einde van dit seizoen al de trainers en begeleiders voor aankomend seizoen al rond te hebben. En ook de indeling een stuk duidelijker te hebben dat we niet midden in een seizoen kinderen moeten teleurstellen.

Verder hoop ik dat iedereen een leuk en sportief seizoen heeft en we er een mooi jaar van kunnen maken.

Met sportieve groeten,

Mitch Snijders train de trainer middenbouw vv Zwanenburg

Tags

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven