fbpx
Jeugdvoetbal

Info Jeugdkamp 2023

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie je hebben opgegeven voor het jeugdkamp 2023 bij vv Zwanenburg! Het kamp is van vrijdag 14 juli t/m zondag 16 juli. Hieronder een paar belangrijke punten die handig zijn om te weten:


JO8 en JO9

Ook dit jaar hebben we het kamp opgesplitst in de JO8+JO9 en JO10+JO11+JO12. Voor de JO8 en JO9 is het kamp op zaterdag 15 juli en zondag 16 juli.

Voor de zaterdag geldt aanwezig zijn tussen 09:30 en 10:00 uur. Laat je bij binnenkomst wel even registreren zodat we weten dat je er bent.

Neem deze dag ook je voetbalschoenen mee. Wij zorgen voor de lunch en avondeten en uiteraard wat te drinken. De dag eindigt voor jullie om 19:30 uur. Ophalen kan dus tussen 19:30 en 20:00 uur. Meld je ook nu weer even af, er zal iemand aanwezig zijn bij de in- en uitgang.

Voor de zondag moet je weer aanwezig zijn tussen 09:30 en 10:00 uur. En ook nu weer even registreren als je binnenkomt.

Op zondag is er ook een lunch aanwezig. De zondag eindigt met om ongeveer 14:30 de prijsuitreiking. De ouders mogen hier ook bij zijn. Het einde zal tussen 15:00 en 15:30 liggen.


JO10, JO11 en JO12

Voor de onder 10, 11 en 12 begint het kamp op vrijdag 14 juli om 17:00. Ook voor jullie geldt even registreren met binnenkomen. We weten dat er een aantal zijn die later komen, in verband met het eindfeest op school. Geen probleem, maar meldt je wel als je er bent.

Jullie mogen blijven slapen. Wat is hiervoor nodig? Een eigen tent die je samen met je ouders gaat opzetten op vrijdag vanaf 17:00. Je mag zelf bepalen met wie je samen in de tent gaat. Liever niet alleen. Het is dus wel de bedoeling dat je ouders, of misschien iemand anders, helpen met het neerzetten van de tent op vrijdag. Op zondag vanaf 13:30 tot 14:30 gaan we de tenten, met de ouders, weer opruimen.

Wij zorgen voor de vrijdag, en ook in het weekend uiteraard, voor het eten. Jullie kunnen douchen bij vv Zwanenburg. Maar als je liever thuis onder de douche gaat dan kan dit zaterdag tussen 8:30 en 9:30, of tussen 18:30 en 19:30. Let op altijd wel even registreren met komen en gaan!

Ook op zondag kan je even naar huis om in de ochtend te douchen tussen 8:30 en 9:30. Op zondag kunnen de tenten en spullen opgeruimd worden tussen 13:30 en 14:30 waarna de prijsuitreiking volgt. Het einde zal tussen 15:00 en 15:30 liggen.


Wat moet je allemaal meenemen:

  • GEEN MOBIELE TELEFOON Geldt ook voor de onder 8 en 9. Wij zijn gewoon bereikbar als er wat is op de club en kunnen ook de ouders bellen wanneer nodig.
  • Sportkleding, voetbalkleding en voetbalschoenen
  • Trui en lange broek voor in de avond als het wat kouder is.
  • Handdoek
  • Slaap spullen zoals luchtbed slaapzak tandenborstel enz.
  • Douche spullen.
  • Lampje
  • Andere dingen die je nodig denkt te hebben.

Let op de organisatie is niet aansprakelijk voor het kwijt of zoekraken van persoonlijke eigendommen.

Geef bij binnenkomst ook nog even door of je medicijnen gebruikt, bepaalde dingen niet mag eten of een dieet volgt. Zodat we hier rekening mee kunnen houden.

We zouden het fijn vinden als er wat ouders zijn die hier en daar kunnen helpen. Laat het even weten als je wilt helpen!

Wij hebben er heel veel zin in, tot vrijdag of zaterdag allemaal!

Groet, vv Zwanenburg

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven