fbpx
Nieuws

Succesvolle Albert Heijn actie en VV Zwanenburg Grote Clubactie 2021

Succesvolle Albert Heijn actie en VV Zwanenburg Grote Clubactie 2021

Super bedankt voor al jullie hulp met de Albert Heijn actie, VV Zwanenburg heeft hier ruim 1100 euro mee opgehaald. Geld wat onze club na de bijzonder periode van de afgelopen 1,5 jaar goed kan gebruiken.
Het voetbalseizoen is nu weer volop begonnen. En juist nu hebben wij jullie hulp nodig met loten (ver)kopen via de Grote Clubactie.

Koop via bijgaande link a.u.b. heel eenvoudig een lot via VV Zwanenburg. : https://lot.clubactie.nl/lot/vv-zwanenburg/330283
Een lot kost € 3,00 euro per stuk. Waarvan er € 2,40 naar de club gaat. Dit jaar besteden wij de opbrengst aan de aangeschafte partytenten waar wij droog kunnen staan naast de kantine.

Het is nu ook mogelijk om een Superlot te verkopen: dit zijn 50 loten in één keer voor € 150,- , bijvoorbeeld voor een team, sponsor of een bedrijf: https://clubactie.nl/superlotkopen/vv-zwanenburg/330283

Elk lid VV Zwanenburg heeft via de e-mail een eigen verkooplink ontvangen waarmee je bij familie, vrienden eenvoudig loten kan verkopen via Whatsapp, social media of e-mail. Wil je toch fysiek grote clubactieloten verkopen? Haal dan een boekje op zaterdag op in het wedstrijdsecretariaat van VV Zwanenburg.
Wij stellen ook dit jaar weer mooie prijzen beschikbaar voor de leden die de meeste loten verkopen. De top 3 leden die de meeste loten gaan verkopen ontvangen een mooie prijs!

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Prijzenpakket 2021
De Grote Clubactie is gestart dit jaar op zaterdag 18 september, verkoop loten stopt begin december en de hoofdprijs is € 100.000. De trekkingsuitslag is vanaf 9 december 2021.

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven