fbpx
Nieuws

Aankondiging contributie-inning

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor een nieuw seizoen in volle gang. We gaan ervan uit dat dit eindelijk weer een seizoen gaat worden met het voetbal en verenigingsplezier zoals we ons dat van 1,5 jaar geleden herinneren.

Evenals vorige jaren zal Clubcollect een dezer dagen een mail of SMS sturen waarin een aantal mogelijkheden wordt geboden om de contributie te voldoen. 

Voor de goede orde delen we alvast mee, dat leden met contributieachterstand niet kunnen deelnemen aan de trainingen en wedstrijden.

Ten slotte memoreren wij nog even aan onze verenigingsbijdrage, die bij leden die deze vorig jaar niet hebben voldaan in rekening wordt gebracht. De leden die vorig jaar de verenigingsbijdrage wel hebben betaald krijgen dit seizoen geen nieuw voorschot in rekening gebracht.De verenigingsbijdrage kan in seizoen 2021-2022 evenals voorgaande seizoenen worden terugverdiend door een aantal uur aan de club te besteden.

Verenigingswerk

Het uitgangspunt is simpel. Ieder lid zal een verenigingstaak uitvoeren,  of, indien er om welke reden dan ook geen verenigingstaak kan worden uitgevoerd, een afkoop voor deze verenigingstaak betalen van € 75,00. Om de uitvoering van deze verengingstaak te waarborgen zal er in eerste instantie een borg van € 75,00 gelijktijdig met de contributienota worden geïncasseerd. Deze borg kan vervolgens terugverdiend worden door het uitvoeren van verenigingswerk.

Meer informatie over de verenigingstaak vind je op de pagina ‘Taken en functies verengingswerk‘. Daar staat per taak en functie aangegeven hoe het werkt.

De trainers en teammanagers voeren vanzelfsprekend al een taak uit en vullen op die manier hun taak in.

De kantine moet draaiende gehouden worden door onze leden. Door het draaien van een kantinedienst kun je de borg terug verdienen. Drie keer een dagdeel in de kantine helpen en je hebt je € 75,00 terug!

Je kunt je voorkeuren voor je uit te voeren taak via de app ‘Voetbal.nl’ aangeven. Hoe dat werkt staat uitgebreid hier beschreven. Of vul onderstaand formulier in. Voor vragen kun je altijd een mailtje sturen naar vrijwilligers@vvzwanenburg.nl.

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven