fbpx
Nieuws

Oliebollentoernooi 2020

Vandaag is het Oliebollentoernooi 2020 gehouden. Een voetbalevenement voor de jeugd tot en met O14. Ruim 130 kinderen hebben heerlijk onderlinge partijtjes gespeeld. Teams als FC Appelflap, FC Kerstkrans en FC Oliebol streden om die felbegeerde cup met de grote oren. Zoals het hoort was er voor iedereen een glas warme chocomel en een heerlijke oliebol! Alle kinderen hebben een aandenken ontvangen, want vandaag was iedereen een winnaar! Het was fantastisch om de kids te zien ballen.

Het was jammer dat door de coronamaatregelen de ouders, opa’s en oma’s, broers en zussen niet konden komen kijken. We hebben uiteraard alle regels in acht genomen die voorgeschreven zijn. Wij hopen heel erg dat we volgend jaar weer een park vol met kinderen hebben en langs de velden vele toeschouwers mogen verwelkomen.

vv Zwanenburg dankt alle trainers en vrijwilligers die deze dag geholpen hebben. En uiteraard willen wij onze trouwe sponsors die deze dag ook mede hebben mogelijk gemaakt heel hartelijk danken!

We gaan nu de winterstop in en we wensen je hele fijne dagen en alvast een gezond 2021!

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven