fbpx
Nieuws

Zomerstop seizoen 2019/20

Beste trainers, team begeleiders en spelende leden,

Met de bevestiging van de gemeente dat er vanaf volgende week maandag, 15 juni 2020, gestart wordt met de vernieuwing van het eerste kunstgrasveld is er vanuit de TC besloten om de zomerstop in te luiden. Dit betekent dat we gaan STOPPEN met het (aangepaste) trainingsschema en daarmee is het knotsgekke seizoen 2019/20 echt helemaal ten einde.

Het complex zal de aankomende drie weken ‘open’ liggen in verband met de werkzaamheden, want naast een nieuw hoofdveld zal er ook het een en ander aan de bestrating om veld 1 heen worden vernieuwd. 

Wel willen we de teams die toch nog willen door trainen tijdens de zomerstop die gelegenheid geven. Veld 2 (kunstgras) en veld 4 (gras) zijn daarvoor beschikbaar gesteld. Dit willen we gaan faciliteren via een aanmeldingsprocedure, zodat we zeker weten welk team op welk moment op de accommodatie aanwezig is voor een training. Je kan je aanmelden via een email naar tc@vvzwanenburg.nl, en je kan je aanmelden voor de volgende slots:

Na aanmelding krijg je snel een bevestiging, of een alternatief aangeboden.

Als TC zijn we al geruime tijd bezig met aankomend seizoen 2020/21. Wij zullen snel in de lucht komen met de VOORLOPIGE voorindeling van volgend seizoen.

Namens de hele TC nogmaals hartelijk dank voor al jullie inzet en begrip dit seizoen!

Wij wensen jullie een hele fijne zomervakantie. Tot volgend seizoen!

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven