fbpx
Jeugdvoetbal Nieuws Training

Trainingsvijfdaagse

Door de coronacrisis is het voetbalseizoen helaas heel raar ten einde gekomen. Intussen wordt er wel weer lekker getraind. En binnenkort begint de zomervakantie. Het is maar de vraag of je op vakantie mag of kan. En wat is dan niet leuker om lekker met je vrienden en / of vriendinnen te gaan voetballen. Daarom organiseert vv Zwanenburg in samenwerking met de Vrienden van de Selectie speciaal voor de jeugd een trainingsvijfdaagse. Dit wordt op het complex bij vv Zwanenburg georganiseerd van 8 tot en met 12 juli.

Even kort de belangrijke informatie samengevat: 

  • Om je in te kunnen schrijven moet je tussen de 7 en 14 jaar oud zijn. Jongens en meiden zijn van harte welkom, zowel voetballers als niet-voetballers! Nodig dus ook al je vriendjes uit om gezellig mee te doen. 
  • De vijfdaagse vindt plaats bij v.v. Zwanenburg van woensdag 8 t/m zondag 12 juli, elke dag van 09:00 tot 12:00.
  • Wij houden gedurende de vijfdaagse de richtlijnen van het RIVM aan. Daarom is het helaas voor de ouders niet mogelijk om aanwezig te zijn op het complex. Wij zullen zoveel mogelijk foto’s en filmpjes maken zodat de ouders toch kunnen zien wat jullie aan het doen zijn! Verdere regels die gelden op het complex omtrent Corona zijn te vinden op onze website. 
  • De betaling voor de vijfdaagse bedraagt € 75 en vindt plaats aan de hand van een Tikkie betaalverzoek. Geef in het inschrijfformulier een telefoonnummer aan waar dit verzoek naartoe kan worden gestuurd. Vult u meerdere telefoonnummers in, geef dan even aan in de opmerkingen naar welk nummer het verzoek verstuurd kan worden. 

Om je in te schrijven kun je klikken op de volgende link: https://forms.gle/j6mkjDKTL2hpadzRA

Voor meer informatie: 

Mail: vriendenvandeselectie@gmail.com

Instagram: @vriendenvandeselectie_vvz

Facebook: Vrienden van de Selectie vv Zwanenburg

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven