fbpx
Nieuws

Steun onze bekerkanshebbers!

KNVB beker

Deze week is een week waar veel mooie dingen kunnen gebeuren.

Maandagavond om 19.00 uur is daar de eerste ½ finale die vv Zwanenburg mag spelen.

Het is de beurt aan de JO15-1 van Zwanenburg en Hertha (uit Vinkeveen) om te bepalen wie de finale bij Legmeervogels mag gaan spelen.  Op dezelfde avond spelen ook Haarlem Kennemerland en Bunnik’73 voor hun plek in de finale.  Lekker thuis, dus laten we het dan ook lekker gezellig maken. Positieve support voor de mannen en vrouw van Mitch en Dirk Jan zal ze Zwanen vleugels geven.

Dinsdagavond om 19.00 uur is daar de tweede ½ finale voor een vv Zwanenburg team. In Alkmaar gaat onze JO17-2 de strijd aan met de JO17-2 van AFC’34.  Nu na de vakantie zullen beide teams op volle sterkte moeten kunnen aantreden en kan het een ongelofelijke wedstrijd worden in het voetballeven van deze spelers. Dus dinsdagavond even naar Alkmaar zal door het team zeker gewaardeerd worden.  We wensen de spelers en de leiding in de vorm van Luuk, Luca en Erik het aller beste. De winnaar van dit duel ontmoet UVV JO17-3 in de finale

Na dit bekervoetbal is woensdagmiddag de mooiste dag voor Rien Kruijt want dan gaan de jongste scholieren het veld op voor hun schoolvoetbal toernooi op ¼ veld of iets dergelijks. Altijd een hoop geregel maar wat een plezier beleven die jonkies aan deze middag. Dus zeker het bezoeken waard.

De week sluiten we dan zondagmiddag af met de kraker om de titel in de 4de klasse tussen vv Zwanenburg en HBC vanaf 14.00 uur.

Ik ben bang dat een vv Zwanenburg liefhebber deze week nog vaak op ons complex te vinden is. 🙂

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven