fbpx
Nieuws

Doelen vernield: honderden euro’s schade.

Afgelopen week troffen wij een aantal vernielde doelen aan. Van een aantal pupillendoeltjes waren de netten gebruikt als hangmat. En van een trainingsdoel is een stang moedwillig afgebroken waardoor het doel gerepareerd moet worden. Onder aan de streep honderden euro’s schade voor de club en het seizoen is nog geen eens begonnen.

Gelukkig bewaken wij onze spullen met o.a. camera’s. We verzoeken de jongens die verantwoordelijk zijn voor het vernielen van de netten en van het doel zich te melden bij het bestuur (bestuur@vvzwanenburg.nl). Dan zullen we het op een nette manier proberen af te handelen. Als niemand zich meldt, zal het bestuur helaas genoodzaakt zijn om hardere maatregelen te treffen tegen de daders. Uiteraard hopen we dat het zover niet hoeft te komen.

We vragen met klem om ons prachtige complex ook mooi te houden en met respect met ons materiaal en complex om te gaan. Dus ruim ook even de rommel achter je op zodat niet onze trouwe mannen van de onderhoudsploeg dat weer moeten opruimen.

Het bestuur van vv Zwanenburg

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven