fbpx
Jeugdvoetbal

Geslaagd Jeugdkamp 2024!

Wat waren het 3 geweldige dagen! 

Vrijdag hebben de kids eerst hun tenten opgezet. Daarna hebben wij een heerlijk avondmaal genoten (Het Wapen van Zwanenburg en Agterberg bedankt!). Toen het eten eenmaal gezakt was, hebben de kids zich uitgeleefd in de botsauto’s op de kermis op het parkeerterrein van vv Zwanenburg. Daarna hebben de ze gestreden voor de zg. Voetbalchallenge. Kroätie was het beste team bij dit onderdeel. ’s Avonds zijn de kids losgegaan bij de Neon Disco!

Op dag 2 zijn wij na het ontbijt (Albert Heijn Zwanenburg en Hoogesteger bedankt!) gestart met het voetbaltoernooi. Bij de JO8 en JO9 is team Feyenoord eerste geworden. Bij de JO10, 11 en 12 is het toernooi gewonnen door team Spanje. Vervolgens werden de voorrondes voor de penalty-bokaal gespeeld. Keepers Qwincy van der Hoorn (JO15-1) en Oscar Horgan (JO17-1) stonden hierbij op goal. Bij de JO8/9 waren Flip van Rijn, Lino Dijks en Mees de Vrieze de finalisten. Bij de JO10/11/12 waren Lucas Horgan, Daan Webster en Ties Kooter de finalisten. ’s Avonds hebben wij heerlijke pizza’s gegeten van New York Pizza. Met schaafijs van Huba toe. Daarna is er gestreden bij een paintballwedstrijd. Veld 1 stond vol met allerlei attributen en een hindernisbaan. Het paintballonderdeel was gewonnen door team Kroatië.

Zondag is gestart met de gigantisch leuke spelletjesdag, met allerlei springkussens en spelattributen van Hello 29. De spelletjesdag is gewonnen door team Feyenoord bij de JO8/9 en team Nederland bij de JO10/11/12. Om 13:00 streden de kinderen in een penaltyfinale voor de penaltybokaal. Deze werd gewonnen door Mees de Vrieze (JO8/9) en Lucas Horgan (JO10/11/12). Zij moesten het, onder toeziend oog van een heleboel ouders/toeschouwers, opnemen tegen keeper Jack Buijs. Er zijn daarna prijzen uitgereikt voor het hele Jeugdkamp-weekend. Het beste team bij de JO8/9 was Feyenoord. Bij de JO10/11/12 is Kroatië als eerste geëindigd in het totaalklassement!

Hieronder vindt u alle foto’s en video’s van het weekend!

Dag 1: https://vvzwanenburg.nl/jeugdkamp-2024-dag-1

Dag 2: https://vvzwanenburg.nl/jeugdkamp-2024-dag-2

Dag 3: https://vvzwanenburg.nl/jeugdkamp-2024-dag-3

Er was ook een Photobooth aanwezig waar de kinderen hun gekste gezichten konden laten zien. Die foto’s vindt u hier: https://vvzwanenburg.nl/photobooth-jeugdkamp-2024

Er zijn diverse spullen vergeten/achtergelaten door de kinderen. O.a. kleding, bidons, (hand)schoenen en scheenbeschermers. Deze gevonden voorwerpen kunt u morgen (1-7-2024) om 19:30 ophalen bij de club!

Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd mailen naar: jeugdkamp@vvzwanenburg.nl

Over de schrijver

Bas Bertelkamp

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven