fbpx
Jeugdvoetbal Nieuws

Inschrijven Jeugdkamp 2024

Dit jaar organiseert VV Zwanenburg weer een Jeugdkamp! Het kamp vindt plaats van 28 t/m 30 juni 2024.

Inschrijven kan t/m 16 juni. Zie onderaan deze pagina.

Bekijk hier wat een lol we hebben gehad bij de vorige editie!

Het Jeugdkamp is voor jongens en meisjes die op dit moment in de JO8 t/m JO12 teams zitten. Op onze eigen omheinde locatie kunnen de oudere kids overnachten (JO10 t/m JO12). Het kamp start op vrijdagmiddag 28 juni en duurt t/m zondagmiddag 30 juni voor de JO10 t/m JO12. Voor de JO8 en JO9 (thuisslapers) is dit alleen op zaterdag 29 en zondag 30 juni.

De start van het kamp is vrijdag om 17:00 uur. Zondag zal het einde rond 16:00 uur zijn.

De jongsten (O8/9) zullen na de activiteiten weer worden opgehaald door de ouders en ’s morgens weer worden gebracht. De JO10/11/12 zullen (als zij willen) blijven slapen. Daarom ook een verschil in de prijs: € 24,95 pp voor JO8/9 en € 34,95 pp voor JO10/11/12. Betaling gaat via een automatisch incasso van de club (ClubCollect).

De jeugd die blijft slapen ( JO10 t/m JO12 ) moeten zelf tenten meebrengen en deze met hulp van de ouders neerzetten. Ze kunnen dus zelf bepalen met wie ze in de tent gaan slapen.

Het programma blijft nog even een verrassing en volgt later, maar het beloofd weer een druk en super tof weekend te worden bij vv Zwanenburg. De organisatie van dit Jeugdkamp heeft er enorm veel zin in!

Voor vragen mail: jeugdkamp@vvzwanenburg.nl

Voor het voetbalkamp zoeken wij nog vrijwilligers (volwassenen) en scheidsrechters (jeugd) voor de zaterdag graag! Graag aanmelden via bovenstaand mailadres!
Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven