fbpx
Nieuws

De vv Zwanenburg-kaart!

De vv Zwanenburg kaart is dé oplossing voor ouders die hun kinderen geld willen meegeven om iets te kunnen kopen in de kantine. Een pinpas is dan niet meer nodig. Een mooie, veilige oplossing en heel gemakkelijk te gebruiken.

Mocht de kaart zoek raken of verloren zijn? Geen nood. Je laat de kaart blokkeren en je tegoed blijft behouden. We zetten het geblokkeerde saldo over op een nieuwe kaart.

Hoe werkt het?

Je kunt de kaart aanvragen bij Richard Padt of Dirk Jan Lassing. Mochten zij niet aanwezig zijn, dan stuur je een mailtje naar kaart@vvzwanenburg.nl. Dan zorgen we ervoor dat je zo spoedig mogelijk in het bezit komt van de kaart.

Tegoed storten op de kaart

Zodra je de kaart hebt, kun je aan de bar tegoed laten zetten op de kaart. Je rekent het tegoed af en de kaart is opgeladen en klaar voor gebruik.

Ook kun je online tegoed storten. Je krijgt dan via een login toegang tot je account. Door middel van iDeal kun je dan van afstand de pas opladen. Tevens kun je alle transacties inzien.

Teampas

Je kunt de kaart uiteraard ook gebruiken als teampas in plaats van het ouderwetse potje. 

Kosten

De aanschafkosten van de pas bedragen € 2,50. Dit kun je aan de kassa in onze kantine afrekenen. Bij verlies of diefstal kun je voor € 2,50 een nieuwe pas aanschaffen.

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven