fbpx
Nieuws

De vooruitblik 21 –  Nu wel punten ?

Vooruitblik

Het weekend van 10 maart was natuurlijk het weekend van een echte cameraploeg van RTL5 op ons sportpark. Daar was ook direct alles mee gezegd. Koedijk gaf ons geen kans op revanche. Tot de pauze was het nog mogelijk, maar kort na de rust werden alle dromen aan diggelen geschoten. Uiteindelijk scoorde Luca van Dijken nog een keer, waardoor de hatelijke 0 van het scorebord verdween. Geluk bij een ongeluk was dat alle concurrenten ook de punten aan de tegenstander moesten laten. Dus gewoon winst voor de ploegen in het linkerrijtje. De enige opvallende uitslag was nog de winst van Bergen bij de Meteoor. Maar Bergen lijkt echt de vorm te pakken te hebben en gaat nog meer ploegen het leven zuur maken.   

Alle uitslagen van 10 maart:

Hercules Zaandam – Alliance’22 2-1

Alcmaria Victrix – Limmen 0-3

Zwanenburg – Koedijk 1-4

Sporting Krommenie – RCZ 3-0

SSA-SJO VV Egmond – VSV 3-1

De Meteoor – Bergen 1-3

RKEDO – WSV’30 0-3

Het programma voor zondag 17 maart zal Egmond weer een stapje dichter bij het kampioenschap brengen. VSV mag proberen Krommenie te verslaan, maar dat zal moeizaam worden. Koedijk, Limmen, Alliance’22 en Bergen gaan ook winnen en dan moeten we zelf nu echt een keer de punten gaan roven in Zaandam. Laten we er maar vanuit gaan dat het geluk een keer bij ons is. Meer gaan we er niet over zeggen.

Het programma voor zondag 17 maart:

De Meteoor – SSA-SJO VV Egmond 2

VSV – Sporting Krommenie 2

RCZ – Zwanenburg 2

Koedijk – Alcmaria Victrix 1

Limmen – Hercules Zaandam 1

Alliance’22 – RKEDO 1

Bergen – WSV’30 1

Zwanenburg speelt zondag om 14.00 uit tegen RCZ. De plaats van handeling is sportpark Jagersveld, Dr. HG Scholtenstraat 20, 1509 AR in Zaandam. De scheidsrechter is deze keer niet bekend en dat is dus even afwachten.

Tot ziens in Zaandam.

Over de schrijver

Evert Jonker

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven