fbpx
Nieuws

Help Amy om geld op te halen voor het Prinses Máxima Centrum!

🌟 Ren voor het leven! Steun Amy de Jong in haar missie om hoop en genezing te brengen aan kinderen getroffen door kanker. 🏃‍♀💪

Hoi allemaal!

Ik ben Amy de Jong, normaal gesproken te vinden op het voetbalveld als trotse speelster van vrouwen 1 bij VVZ. Maar door een blessure lig ik even uit de running. Gelukkig heb ik niet stilgezeten. Na vier maanden zonder sportieve activiteiten ben ik de uitdaging van het hardlopen aangegaan. En wat eerst mijn grootste nachtmerrie leek, is nu een bron van plezier en motivatie geworden.

Tijdens mijn werk in de tandheelkunde werd ik geïnspireerd door een actie op Radio 538 voor kinderoncologie bij het Prinses Máxima Centrum. Het idee om mijn passie voor hardlopen te gebruiken voor het goede doel raakte me diep. Het idee dat elke kilometer die ik loop, kan bijdragen aan de behandeling en genezing van kinderen met kanker, vervult me met immense vreugde en motivatie.

Op 16 maart sta ik aan de startlijn van het Olympisch Stadion, klaar om mijn kilometers af te leggen voor dit belangrijke doel. Maar ik heb jouw hulp nodig! Elke euro telt en brengt ons dichter bij het verlichten van het leed van deze dappere kinderen en hun families. Laten we samen een verschil maken!

Wil jij ook een steentje bijdragen? Jouw steun, hoe klein ook, kan een groot verschil maken in het leven van deze kinderen. Laten we samen rennen voor hoop, genezing en een betere toekomst voor hen allemaal.

Doneren kan via:
https://www.doneeractie.nl/run-prinses-m-225-xima-centrum/-87761

Dank je wel voor je steun en sportieve groeten!

Amy de Jong

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven