fbpx
Nieuws

De vooruitblik 15  –  Koning Winter op 30 %

Vooruitblik

Het weekend van 21 januari leverde toch nog een aantal wedstrijden op. Geen algehele afgelasting dus. Slechts twee wedstrijden vielen uit het programma.

Bij de wedstrijden waren de meeste uitslagen zoals dat vooraf werd ingeschat. Maar Sp. Krommenie gaat door met winnen en pakte nu de zege bij WSV’30 en Bergen pakte nu opnieuw uit tegen RCZ en staat plotseling 4 punten boven ons.

Het blijft dus moeilijk voor Zwanenburg of nog erger…..een zwakke broeder krijgt plotseling de geest en gaat over ons heen.    

Alle uitslagen van 21 januari  waren:

Hercules Zaandam – Alcmaria Victrix 2-1

Koedijk – VSV afgelast

Limmen – De Meteoor 6-1

Alliance’22 – SSA-SJO VV Egmond 0-4

WSV’30 – Sp. Krommenie 1-2

RKEDO – Zwanenburg afgelast

Bergen – RCZ 5-0

Komend weekend rekenen we natuurlijk weer op een volledig programma en daarin kan Bergen nog verder uitlopen. Een voordeel voor Zwanenburg zijn de zware wedstrijden voor RKEDO en RCZ. Zelf gaan we echter ook een moeilijke middag tegemoet en de enige opdracht voor de Zwanenburgers is de spirit laten zien van de wedstrijd tegen Sporting Krommenie. Als we dat te zien krijgen, is er kans op een puntje. Daarna volgen er wedstrijden tegen WSV’30 en Alliance’22. Ook daar zal de enige opdracht worden om te “knokken voor het eigen hachje” en de huid zo duur mogelijk te verkopen.  

Het programma voor zondag 28 januari:

Alcmaria Victrix – Bergen 2

Zwanenburg – Hercules Zaandam 3

Sp. Krommenie – RKEDO 1

SSA-SJO VV Egmond – WSV’30

De Meteoor – Alliance’22 3

VSV – Limmen 2

RCZ – Koedijk 2

Zwanenburg speelt zondag om 14.00 uur op ons eigen terrein tegen Hercules Zaandam en de scheidsrechter is dhr. J Terband. Het team van de week is de JO 10-2.

Tot ziens op de Populierenlaan

Over de schrijver

Evert Jonker

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven