fbpx
Nieuws

De vooruitblik 10  –  Punten ?

Vooruitblik

De laatste zondag van november was het geluk niet aan Zwanenburg kant. Terwijl we één van onze betere wedstrijden speelden moesten we toch de punten delen met de ploeg uit Krommenie. In de laatste minuten werd een riante 4-2 van Zwanenburg toch nog teniet gedaan door de bezoekers. Dat was een behoorlijke tegenvaller, want concurrent RCZ wist voor de tweede keer op rij wel de 3 punten te veroveren en loopt weg van ons. De overwinning van RCZ bij en van WSV’30 was niet verwacht. Bij de andere uitslagen waren de overwinningen van De Meteoor, Egmond en Limmen regulier en ook Koedijk deed hetzelfde bij Alliance’22. VSV behaalde nu een benauwde overwinning met 2-1 bij RKEDO, maar deed dat met een man minder.      

Alle uitslagen van speelronde 9:

Hercules Zaandam – De Meteoor 1-2

Alcmaria Victrix – SSA-SJO VV Egmond 0-3

Zwanenburg – Sp. Krommenie 4-4

Limmen – Bergen 3-2

Alliance’22 – Koedijk 2-4

WSV’30 – RCZ 0-1

RKEDO – VSV 1-2

Het Sinterklaasweekend kan weer een aantal surprises opleveren. Koedijk tegen Limmen kan alle kanten op. Beide teams zijn gewend aan gras dus dat wordt een wedstrijd waarin de plaggen er kunnen worden uitgelopen. Alliance’22 kan winnen van RCZ, maar de thuisploeg kan ook, nu het de goede vorm te pakken heeft, doorgaan met winnen. Dat is voor ons niet leuk, maar voorlopig moeten wij ons richten op Alcmaria Victrix en Bergen. Alcmaria Victrix krijgt het moeilijk tegen het taaie Sp. Krommenie en zal de punten wel in Krommenie moeten laten. Egmond en De Meteoor gaan gewoon door met winnen en VSV kan het moeilijk krijgen tegen WSV’30. Zelf moeten we naar Bergen en er is maar één opdracht en dat is winnen. Dan gaan we mee naar boven en hebben we de eerste 3 punten van de 7 die er voor de winterstop nog gehaald moeten worden. Dus er tegen aan mannen!!!    

Het complete programma voor speelronde 10 is:

Sp. Krommenie – Alcmaria Victrix 1

SSA-SJO VV Egmond – Hercules Zaandam 1

De Meteoor – RKEDO 1

VSV – WSV’30 3

RCZ – Alliance’22 2

Koedijk – Limmen 3

Bergen – Zwanenburg 2

Zwanenburg speelt zondag de eerste uitwedstrijd in een reeks van drie uitwedstrijden voor de winterstop. De wedstrijd begint om 14.00 uur.  De scheidsrechter is dhr. P Speerstra.

Opnieuw een reis naar een onbekende vereniging. Een kleine waarschuwing voor de supporters die naar Bergen willen reizen. Het is bij de rotonde aan het begin van Bergen de 3e afslag als de weg langs de Hogeschool van Alkmaar wordt gekozen. Dus niet het dorp inrijden, want dat is de weg naar het oude complex van de vereniging.  

We wensen iedereen een voorspoedige reis en laten we hopen op de punten …….Tot ziens

Over de schrijver

Evert Jonker

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven