fbpx
Nieuws

Zomervakantie voorbij? Voetbalseizoen 2023-2024 staat weer op punt van beginnen, meld je NU voor 31 augustus aan voor je verenigingstaak

Vv Zwanenburg hoopt dat je genoten hebt van de zomervakantie, je energie hebt opgedaan en dat je weer zin hebt om te gaan voetballen (kijken).
Dit voetbaljaar hebben wij ook weer jouw hulp nodig om alle taken binnen de voetbalvereniging in te vullen en ja ook jou hebben wij nodig! 

Het is belangrijk dat je je aanmeldt voor 31 augustus. Ook als je al jaren een taak uitvoert. Als je je voor die datum hebt aangemeld, zal de verenigingsbijdrage ook niet gefactureerd worden. Dat scheelt weer! We rekenen dan uiteraard op je!  Meld je je niet voor die datum aan? Geen probleem. Dat kan altijd nog maar dan zit de verenigingsbijdrage wel bij je contributienota. Die bijdrage kun je dan weer terugverdienen door een taak uit te voeren. Net als in vorige jaren. 

Vul nu via deze link in welke taak jij dit seizoen gaat vervullen:

Aanmelden verenigingstaak – vv Zwanenburg

Mocht je toch de keuze maken om de verenigingstaak toch af te kopen dan kost je dat nu dus 150 euro. Dit bedrag is afgesproken in de extra ledenvergadering eind vorig seizoen.

Wil je meer weten over protocol verenigingswerk, kijk hier:

Protocol verenigingswerk – vv Zwanenburg

Met de inkomsten vanuit de afkoop zullen er mensen ingehuurd worden die bijvoorbeeld de werkzaamheden in de kantine, schoonmaakwerk etc. voor de verenging zullen uitvoeren. Uiteraard gaan wij ervan uit dat zoveel mogelijk leden en/of hun ouders zich opgeven voor een verengingstaak. Want samen de voetbalclub runnen is toch ook enorm leuk en vooral ook gezellig! 

Samen zijn wij VV Zwanenburg, een dorpsclub waar het goed geregeld is voor iedereen, en een voetbalclub waar je met plezier kunt voetballen. Dus doe mee en schrijf je in voor je verengingstaak.

Iedereen alvast bedankt voor alle hulp en inzet voor VV Zwanenburg in seizoen 2023-2024. Wij hebben er zin in.

Met sportieve groet,

Bestuur VV Zwanenburg

Wil je weten wat je kunt betekenen in taken, functies, vacatures? Kijk dan hier:

Onze club van Morgen – vv Zwanenburg

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven