fbpx
Technische commissie

Maak kennis met de TC!

Jeffrey

Beste leden, ik ben Jeffrey Hulst de nieuwe technisch coördinator onderbouw. Ik loop zelf al een aantal jaar rond bij de vereniging, zowel als speler en als trainer. Op dit moment ben ik speler van de zondag selectie en heb ik het afgelopen jaar training gegeven bij de onderbouw en JO15. Persoonlijk ga ik met frisse moed deze uitdaging aan. Mochten er vragen zijn, dan staat mijn deur altijd open.


Louk

Even voorstellen, mijn naam is Louk Aelbers ben 53 jaar en woonachtig in Halfweg samen met mijn vriendin en 2 kids.

De link met VVZ is begonnen toen onze zoon Pepijn op 4 jarige leeftijd tijdens een vakantie in Spanje ineens over Barcelona en Messi shirts begon, dit werd alleen maar meer toen hij op de Berendijk te maken kreeg met Mitch die hem zo enthousiast maakte dat Pepijn op voetballen wilde. Een nieuwe passie was geboren.

De eerste paar jaar heb ik met heel veel plezier eerst samen met Robert Zegstroo en Jordy Roetman en vervolgens met Robert en Kim Liu de jongens mogen coachen en trainen.

Het seizoen 22/23 werd allemaal anders en met het vertrek van de Jordy’s en Mitch aan het einde van dit zelfde seizoen als TC kwam de mogelijkheid om op een andere manier dingen voor de club te doen op vrijwilligersbasis, mijn rol als “voorzitter TC” zal voornamelijk faciliterend zijn waarbij de nadruk zal liggen om als spil tussen bestuur en TC te dienen en te fungeren.

Mochten jullie met vragen zitten schiet me aan op de club of mail me op l.aelbers@vvzwanenburg.nl of bel of app me op 06-55940986.


Robert

Mijn naam is Robert Zegstroo. Een echte Zwanenburger, al vijftig jaar.

Gelukkig getrouwd en gezegend met drie prachtige kinderen, Dominic, Donna en Duuk.

Met mijn eigen bedrijf, Ropa bouw en onderhoud, vul ik mijn dagen en daarnaast vul ik ze met liefde aan met het coachen van de jongens en meiden bij VVZ.

Al van jongs af aan staat voetbal centraal in mijn leven. Ik ben zelf als zesjarige jongen begonnen bij SV Halfweg. Daarnaast speelde ik ook zaalvoetbal bij deze club. Na jaren heb ik selectiewedstrijden gespeeld bij SV Haarlem. Toen belandde ik in de Zondag 1 van Halfweg. Daarna ben ik met het geweldige familieteam gaan voetballen onder leiding van mijn vader, Fred Zegstroo.

Van mijn vader heb ik ontzettend veel geleerd. Van voetbal tot coaching.

En dat heb ik tot de dag van vandaag niet meer losgelaten!

Ik ben geëindigd bij de Veteranen van Zwanenburg maar door blessureleed moest ik daarmee stoppen.

Na een aantal jaar ging mijn jongste zoon Duuk voetballen. Ik rolde al snel weer in de voetballerij en voor ik het wist was ik coach en trainer van zijn team.

Dat heb ik nu een aantal jaar met plezier gedaan. Ik heb oefenwedstrijden en toernooien georganiseerd voor de jongens en heb veel contacten opgebouwd, waaronder Volendam.

Een paar maanden geleden werd bekend dat de TC zou stoppen en dat ze nieuwe mensen zochten voor deze functie. Zodoende ben ik in gesprek gekomen met Hans Hopma en voilà… Hier ben ik dan.

Ik zal me er volledig voor inzetten om onze jeugdspelers te motiveren en hogerop te krijgen!

Belangrijk is dat ze plezier hebben in het spel.

Ik ben makkelijk bereikbaar dus als er iets is dan waardeer ik het erg als men naar mij toekomt met vragen, opmerkingen, klachten of complimenten! Openheid is voor mij belangrijk zodat er geen aannames zullen ontstaan. Samen komen we er altijd uit! Ik zal samen met Dave het aanspreekpunt van de JO14 t/m JO19 worden.


Amy

Hallo! Mijn naam is Amy de Jong.

Ik ben speelster van vrouwen 1 bij VV Zwanenburg. Mijn taak/ doel is voornamelijk het “kopje” meisjes voetbal. Wij willen zo veel mogelijk meisjes werven om uiteindelijk het meisjes/vrouwen voetbal groter te krijgen.

Tot snel op ons mooie complex!


Patrick

Ik ben Patrick Kok 54 jaar en nu al 4 jaar binnen deze mooie club actief als coach op zaterdag van het team van mijn zoontje.

Vanaf mijn jeugd ben ik al actief in de voetballerij. Ik heb zelfs hoofdklasse gehaald in mijn voetbalcarrière.

Als trainer heb ik mijn trainersdiploma Jeugd voetbaltrainer gehaald toen ik nog in de selectie van vva/spartaan speelde. Daar heb ik toen de jeugd van de C1 ( nu JO13 ) getraind en gecoacht. Dit team speelde toen Hoofdklasse.

Voor nu hoop ik dat ik iets voor deze mooie club mag betekenen samen met mijn collega’s. Ik zal het aanspreekpunt van de JO13 worden.


René

Al vele jaren ben ik betrokken bij onze club. Op dit moment ben ik keeperstrainer van de oudste jeugd en speel ik zelf in de Zondag 1.

Al 7 jaar ben ik onderdeel van de technische commisie. Ook in de nieuwe T.C. zal ik weer een rol gaan vervullen. Ik probeer het pedagogisch beleid in de gaten te houden en spring bij waar het nodig is. Mocht u wat willen bespreken, dan kunt u mij bereiken via r.jonker@vvzwanenburg.nl


Maurice

Mijn naam is Maurice Webster en ik ben 40 jaar. Vanaf komend seizoen ga ik mij namens de Technische Commissie bezig houden met de Mini’s en de Onder 8 jeugd van de club. Ik hoop dat ik op basis van mijn verleden bij de club en mijn enthousiasme een belangrijke bijdrage kan leveren aan het opleiden van nieuwe jeugd. Zelf heb ik vanaf de jeugd diverse elftallen doorlopen toen de club nog RKVV NAS heette en ook heb ik nog een paar jaar op de zaterdag mogen voetballen. Daarna ben ik coach geweest van het Dames 1 team van VV Zwanenburg tot mijn oudste zoon inmiddels de leeftijd had bereikt dat hij ook mocht gaan voetballen. Zodoende kwam ik bij de Mini’s terecht als trainer en uiteindelijk sloot ik aan als trainer bij de JR Academy, waar ik het afgelopen seizoen met heel veel plezier de trainingen op maandag en woensdag heb mogen verzorgen. Vanaf komend seizoen gaat ook mijn jongste zoon voetballen en dus zal ik weer op zaterdagochtend bij de Mini’s op het veld staan. Ook blijf ik natuurlijk de trainingen op de maandag en woensdagen geven. Ik zal het aanspreekpunt van de mini’s en JO8 worden.


Dave

Ik ben Dave de Bruin, 41 jaar, getrouwd. Vader van 4 jongens.

Ik heb een bedrijf in de wegenbouw en hou van ondernemen dus je kan mij ook voorbij zien komen met springkussens.

Naast het ondernemen en lekker bezig zijn, hou ik er ook van om met de jongens te zijn op de voetbal.

Ik heb zelf 11 jaar voetbal gespeeld en ben sinds 4 jaar actief bij vv Zwanenburg als teamleider.

Aankomend seizoen ga ik ook als sponsormanager en als aanspreekpunt van de JO14 t/m JO19 aan de slag en ik hoop een goed steentje te kunnen bijdragen aan deze mooie club!

Over de schrijver

Redactie

1 reactie

Klik hier om te reageren

 • Jeffery,

  ik ben Bob Siebers
  projectmedewerker bij de KNVB voetbal ontwikkeling
  op 31 oktober heb ik een Aftrapbijenkomst gegeven bij DCG
  Daar waren een aantal trainers van vv Zwanenburg aanwezig
  Zij hebben aangegeven dat ik met jou contact kan opnemen over even hulp voor jullie club,?
  Zou jij je telefoon nummer kunnen geven?
  Zodat ik in contact met je kan komen?

  Rob Siebers
  06-53930613

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven