fbpx
Jeugdvoetbal Nieuws Technische commissie

VV Zwanenburg ontvangt weer Lokale Certificering Jeugdopleiding van KNVB

In 2016 zijn we bij vv Zwanenburg begonnen met het plan ‘Kanjers van Morgen’. Een plan waarbij de ambitie is om ervoor zorg te dragen dat de jeugdopleiding van vv Zwanenburg een DNA heeft dat aansluit bij “Samen zijn wij vv Zwanenburg” waarbij ieder jeugdlid lekker kan voetballen op het niveau dat bij hem past. En dat wij een dorpsclub zijn waarin het goed geregeld is.

Er is de afgelopen 6 jaar flink geïnvesteerd om de jeugdopleiding te verbeteren. Denk aan het aanstellen van een Hoofd Jeugdopleiding, train-de-trainers en integratie met de voetbalschool van Justin Ruijter Academy.

In 2022 is er door Hans Hopma , voorzitter van de Technische Commissie, samen met de Hoofd Jeugdopleiding en de train-de-trainers gewerkt aan het behalen van de verlenging van het certificaat ‘Lokale Jeugdopleiding’ van de KNVB.
De jeugdopleiding van vv Zwanenburg moet voldoen aan een hele set kwaliteitseisen. Nu is ook de samenwerking met de Justin Ruijter Academy onderdeel geweest van het traject en volledig geschikt bevonden. Dit is beoordeeld door de KNVB en de KNVB heeft vastgesteld dat wij volledig voldoen aan de kwaliteitseisen van een lokale jeugdopleiding.

Binnenkort zal het certificaat wederom door de KNVB uitgereikt worden aan vv Zwanenburg. Wij mogen dus nu wederom officieel het keurmerk ‘Lokale Jeugdopleiding’ voeren. Iets waar wij trots op zijn.

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven