fbpx
Nieuws

Info Jeugdkamp 2022

Hallo allemaal,

Wat leuk dat uw zoon of dochter meedoet met het kamp van vv Zwanenburg. Het beloven hele leuke dagen te worden. Hieronder vindt u de data en de tijden waarop wij uw zoon of dochter verwachten. Verder is het belangrijk voor ons om te weten of wij nog met speciale zaken voor uw kind(eren) rekening moeten houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: medicatie, dieet of allergieën.

Voor de rest is het ook zo dat de kinderen zelf het volgende mee moeten nemen:

  • Voldoende kleding, ook voetbalkleding en voetbalschoenen en eventueel zwemkleding.
  • Slaapzak en luchtbed en eventueel nacht lampje.
  • LET OP: GEEN MOBIELE TELEFOONS MEE.
  • Douche spullen enz. (De kinderen die blijven slapen kunnen douchen in de kleedkamers, mocht u uw kind thuis willen laten douchen dan kan dit door uw kind op te halen zaterdag vanaf  09:00 en om 10:00 weer terug te brengen  en ook zondag tussen 09:00 en 10:00 uur.)

Alle kinderen dienen zich elke dag aan te melden wanneer ze aanwezig zijn en ook zeker af te melden wanneer ze naar huis gaan. Ook als je thuis gaat douchen. Dit kan bij het toegangshek, waar iemand aanwezig is om de namen te registreren.

Verder mogen de kinderen het terrein van vv Zwanenburg niet verlaten en zullen de hekken tijdens het kamp ook afgesloten zijn. Mocht er om wat voor reden dan ook iemand opgehaald moeten worden dan kunt u dit aangeven bij ons en zullen wij het hek openen.

Voor de ouders/verzorgers van de kinderen die blijven slapen is het belangrijk dat ze te bereiken zijn op hun mobiele nummer, als er in de nacht iemand naar huis zou willen wordt u gebeld met de vraag of u uw kind wilt ophalen. Uiteraard is het belangrijk dat iedereen bereikbaar is tijdens het kamp in geval van een calamiteit.

Uiteraard gaan we het programma niet verklappen. Alleen dat het kamp eindigt op zondag 3 juli rond de klok van 16:00 uur. U bent dan welkom om gezellig nog een drankje en een hapje te nuttigen en zo het seizoen met elkaar af te sluiten.

De kosten van het kamp, voor de JO-8 en JO-9 € 19,95 en voor de overige elftallen €29,95*, worden via ClubCollect afgeschreven van uw rekening. U krijgt hiervoor (per kind) een e-mail.

(* In de e-mail die u gehad heeft stond abusievelijk €20,95)

Jullie worden verwacht op het terrein van vv Zwanenburg om:

JO-8 en JO-9

Aanwezig zaterdag 2 juli tussen 09:30 en 10:00 uur.  Ophalen na het eten tussen 19:30 en 20:00 uur. Vergeet je niet af- en aan te melden.

Aanwezig zondag 3 juli tussen 09:30 en 10:00 uur. Einde kamp zondag om 16:00 uur. Ouders welkom om gezellig een drankje te komen doen en er zal een kok heerlijke hamburgers maken die u kunt nuttigen om zo het seizoen gezellig af te sluiten. De dag eindigt uiteindelijk om 20:00 uur, maar je hoeft niet tot het einde te blijven.

JO-10, JO-11, JO-12, JO13 en MO-13

Aanwezig vrijdag 1 juli tussen 17:00 en 17:30.

Ophalen voor douchen dus eventueel zaterdag 2 juli en zondag 3 juli om 09:00 en terug om 10:00. Vergeet je niet af- en aan te melden.

Einde kamp zondag om 16:00 uur, ouders welkom om gezellig een drankje te komen doen en er zal een kok heerlijke hamburgers maken die u kunt nuttigen om zo het seizoen gezellig af te sluiten. De dag eindigt uiteindelijk om 20:00 uur.

Met vriendelijke groet,

vv Zwanenburg

Over de schrijver

Redactie

1 reactie

Klik hier om te reageren

  • Goedemorgen,

    Kan ik mijn zoon ( Tygo Hoogendoorn ) nog opgeven voor dit voetbalkamp ?

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven