fbpx
Jeugdvoetbal Nieuws

Pinksterkamp 2022

Dit jaar organiseert VV Zwanenburg weer een Pinksterkamp!

Het Pinksterkamp is voor jongens en meisjes die op dit moment in de O8 t/m O13 teams zitten. Op onze eigen omheinde locatie staan tenten klaar waar de kids in gaan overnachten en van vrijdagmiddag 1 juli tot en met zondagmiddag 3 juli staan er geweldige activiteiten op het programma.

Naast natuurlijk een super fanatiek voetbaltoernooi gaan de kinderen elkaar ook te lijf op een luchtkussen toernooi, is er een Footgolf evenement, een voetbal quiz, een spannende vossenjacht en een FIFA toernooi. Alles zal in de buitenlucht op ons complex worden georganiseerd, inclusief eten en drinken natuurlijk.

De jongsten (O8/9) zullen na de activiteiten weer worden opgehaald door de ouders en ’s morgens weer worden gebracht. De O10/11/12/13 zullen blijven slapen. Daarom ook een verschil in de prijs: € 19,95 pp voor O8/9 en € 29,95 pp voor O10/11/12/13. De organisatie van dit Pinksterkamp heeft er enorm veel zin in, en we zijn van plan om dit voetbalkamp weer een jaarlijks terugkerend evenement te laten worden.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk!

Voor vragen mail: pinksterkamp@vvzwanenburg.nl

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven