fbpx
Nieuws

Mitch Snijders geslaagd voor het UEFA C diploma

Mitch Snijders is al jaar en dag een speler in onze Zondag selectie, maar ook Train-de-Trainer midden-, en bovenbouw en dit seizoen trainer bij onze VVZ O23-1. Daarnaast is Mitch niet meer weg te denken als Train-de-Trainer van onze MINIS en onder zijn begeleiding is de aanwas van nieuwe jeugdspelers in zeer capabele handen. Goed nieuws, onlangs is hij geslaagd voor het UEFA C diploma met als eindcijfer een 8. Daar geeft Mitch afgelopen maanden heel hard voor gewerkt en wij zijn als TC en bestuur heel trots.

Het diploma UEFA C Youth wordt toegekend aan cursisten die alle Proeven van Bekwaamheden met goed gevolg hebben afgelegd. Met de licentie UEFA C is het toegestaan als trainer-coach op te treden van spelers uitkomende in de vierde klasse of lager van het mannenvoetbal, speelsters uitkomende in de eerste klasse of lager van het vrouwenvoetbal en jeugdspelers uitkomende in de O19-junioren vierde divisie of lager, O17-junioren eerste divisie of lager en O15-junioren tweede divisie of lager.

Wij feliciteren Mitch met het halen van het diploma en hopen dat hij onze verenging zal blijven ondersteunen via onze jeugdopleiding Kanjers van Morgen.

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven