fbpx
Nieuws

Resultaten enquête geven goed richting

In april heeft het bestuur een onderzoek onder onze leden gehouden. We wilden toetsen hoe onze leden denken over ons beleid, onze accommodatie en ons als bestuur. Samen met Frank Hoogendijk en Rick Brinkhuijsen is dit uitgevoerd en de resultaten zijn hier terug te vinden.  Allereerst zijn we zeer tevreden over het bereik. Waar we tijdens de ALV circa 40 leden mochten verwelkomen hebben we met de enquête maar liefst 171 leden bereikt. Ook geven de resultaten ons mooie inzichten en handvatten. We lichten er een aantal uit. 

Onze leden zien zichzelf steeds meer als klant en het blijkt dat zij tevreden zijn met de verenigingsbijdrage. Ook het inzetten van een betaalde kracht op een functie waar geen vrijwilliger voor kan worden gevonden, wordt als iets positiefs gezien. Dit bevestigt voor ons de gekozen koers en geeft ons vertrouwen om hier de komende jaren op door te pakken. 

Wat we allemaal al wisten, wordt ook in de enquête bevestigd. VV Zwanenburg heeft een kwalitatief fantastisch en goed onderhouden complex en kantine. Wij zijn hier onze onderhoudsploeg en verenigingsmanager dan ook zeer dankbaar voor! Verder geven de resultaten ons de richting mee om volgend seizoen de eerste stappen te zetten richting een rookvrij complex. En om het assortiment van de kantine aan te vullen met gezondere opties. 

Tenslotte bleek dat onze leden massaal vinden dat VV Zwanenburg een echte dorpsclub moet blijven. En dat er voor het bestuur op het gebied van zichtbaarheid, toegankelijkheid en communicatie nog genoeg ruimte voor verbetering ligt. Omdat het bereik van mail door de enquête groot bleek te zijn, willen we dit direct proberen te verbeteren met deze nieuwsbrief. Om te beginnen zal deze vanaf nu elk kwartaal worden verspreid. Verder willen we meer aandacht geven aan het Meiden-/Vrouwenvoetbal in de club. Er wordt terecht aangegeven dat dit nu soms nog tekort schiet. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiast lid die als commissielid Meiden-/Vrouwenvoetbal ons helpt dit te verbeteren. Lijkt jou dit wat? Of ben je benieuwd wat dit inhoudt? Neem dan contact op met bestuur@vvzwanenburg.nl

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven