fbpx
Nieuws

Pinksterkamp 2021 verschoven

Vanwege de nog aanhoudende berichten over coronabesmettingen hebben we mede in overleg met de gemeente besloten ons geplande PINKSTERKAMP te verplaatsen naar het weekend 27/28/29 augustus. Dit is het eerste weekend nadat de school weer is begonnen.

Het wordt natuurlijk alsnog een topkamp voor alle jongens en meisjes die op dit moment in de O8 t/m de O12 teams zitten. Op onze eigen omheinde locatie staan dat weekend tenten klaar waar de O10/11/12 zal gaan overnachten. De jongsten (O8/9) zullen na de activiteiten weer worden opgehaald door de ouders en ’s morgens weer worden gebracht We verwachten alle aangemelde kinderen vrijdagmiddag 27 augustus rond 15:00. Tot en met zondagmiddag 29 augustus staan er geweldige activiteiten op het programma. Naast natuurlijk een super fanatiek voetbal toernooi gaan de kinderen elkaar ook te lijf op een luchtkussen toernooi, is er een Footgolf evenement, een voetbal quiz, een spannende vossenjacht en een FIFA toernooi. Alles zal in de buitenlucht op ons complex worden georganiseerd, inclusief eten en drinken natuurlijk.

Omdat een gedeelte blijft overnachten is er ook een verschil in de prijs: €19,95 pp voor O8/9 en €29,95 pp voor O10/11/12. De organisatie van dit VERLATE PINKSTERKAMP heeft er enorm veel zin in, en we zijn van plan om dit voetbalkamp weer een jaarlijks terugkerend evenement te laten worden.

Naar alle ouders die zich al hebben aangemeld is er een email gegaan met uitleg en de aanmelding blijft zonder tegenbericht ook staan. Er bestaat nog steeds een kans om je aan te melden natuurlijk! De uiteindelijke betalingen gaan we twee weken voor aanvang kamp regelen met jullie.

Je kan je kind(eren) nog aanmelden via email: tc@vvzwanenburg.nl onder vermelding van naam kind(eren) en het team waarin hij/zij speelt. Of nog beter: vul onderstaand formulier in.

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven