fbpx
Nieuws

In memoriam: Hans Hoffman

Op 6 januari is na een korte maar ontzettend hevige strijd tegen het corona-virus Hans Hoffman overleden. Als speler is Hans zelf nooit verder gekomen dan het 2e elftal van SV Halfweg. Velen zullen Hans dan ook vooral kennen als de vader van oud-doelman René Hoffman.

Hans kwam zelf uit een echte Halfweg-familie. Zijn oma heeft de eerste steen gelegd op een vorige accommodatie, en enkele ooms uit de Vaandering clan hebben zitting gehad in het bestuur. Zelf was Hans vooral een hondstrouwe supporter, ook nadat Halfweg en NAS besloten de handen ineen te slaan. De laatste jaren nam Hans de bij vrijwel iedereen bekende Ab Kreike mee naar de thuiswedstrijden van het 1e elftal. 

Nadat zijn vrouw Frieda kwam te overlijden hervond Hans de liefde bij Nel, met wie hij samen nog enkele jaren van zijn pensioen kon genieten. Afgelopen Kerst werd bij zowel Hans als bij Nel het corona-virus vastgesteld, met voor Hans dus helaas fatale gevolgen.

Hans zal donderdag 14 januari in besloten kring worden gecremeerd. Belangstellende kunnen de uitvaart digitaal volgen vanaf 16:45. 

Over de schrijver

Redactie

1 reactie

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven