fbpx
Nieuws

Toegang complex en gebruik velden

Gelukkig rolt de bal weer. De trainingen verlopen soepel. In z’n algemeenheid worden de spelregels vanuit de betrokken instanties en het protocol goed opgevolgd. Binnenkort worden de teams geinformeerd tot wanneer er getraind wordt. Dat hangt ook samen met het geplande onderhoud van onze velden en het complex.

Complex en handhaving

De noodverordening is nog steeds van kracht. Het complex is ALLEEN toegankelijk voor teams die op dat moment training hebben. Het complex is NIET toegankelijk voor anderen. Ook buiten de trainingsmomenten is het complex NiET toegankelijk. Op overtreding staan sancties.

Nieuw kunstgrasveld

Binnenkort zal het hoofdkunstgrasveld vervangen worden door de gemeente en zal een deel van het complex opnieuw bestraat worden. Zodra de planning bekend is, zullen we je verder informeren.

Grasvelden

Het is niet toegestaan om de grasvelden te betreden. De gemeente is bezig met beheer en onderhoud van de velden en zullen tot nader order niet te gebruiken zijn. Op die manier hopen we dat we in september weer mooie, goed bespeelbare velden hebben.

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven