fbpx
Nieuws

De Vooruitblik voor 9 februari..”Wind mee of “tegen?

Vooruitblik

Het weekend van 2 februari bracht ons niet het gewenste resultaat en daarnaast moesten we ook onze ongeslagen status opgeven, sinds half november. Ook leverden we een plaatsje in op de ranglijst, maar daar kan iedereen mee leven. 

Natuurlijk is het altijd achteraf makkelijker dan tijdens de wedstrijd, maar als we iets meer geluk hadden gehad en in de eerste helft niet zo nerveus waren geweest, had het echt een andere uitslag kunnen zijn. Maar helaas is er geen weg terug en is het maar beter om gewoon weer vooruit te kijken.

De andere wedstrijden in onze afdeling leverden geen echte verrassingen op. Natuurlijk haalde Aalsmeer een punt in en bij Voorschoten, maar dit zijn beide echt de zwakkere broeders.

Alle uitslagen van zondag 2 februari:

Bloemendaal – Alliance’22 – 1-0

De Kennemers – Zwanenburg – 3-2

Nicolaas Boys – Spaarnwoude – 2-3

Van Nispen – VSV – 1-3

Sporting Leiden – VVH/Velserbroek – afg

Voorschoten’97 – Aalsmeer – 1-1

WVC – RKDES – afg

Het komend weekend staan er weer een aantal leuke wedstrijden op het programma. Ook is er weer een “twijfelwedstrijd”, want WVC heeft opnieuw een thuiswedstrijd en met het onstuimige en mogelijke natte weer, kan het zomaar weer een afgelasting worden op deze echte mat. Wedstrijden die wel zeker doorgaan zijn Alliance tegen De Kennemers en Spaarnwoude tegen Bloemendaal. Waarschijnlijk hoopt de ploeg uit Beverwijk dat Spaarnwoude ook tegen Bloemendaal  gaat stunten en dus ook de punten afpikt van deze ploeg. Zelf heeft De Kennemers ook de punten aan Spaarnwoude moeten laten. Je weet het nooit, maar waarschijnlijk denkt of verwacht Bloemendaal hetzelfde van Alliance. Deze tegenstander maakte het Bloemendaal knap lastig in de vorige wedstrijd. Morsen beide ploegen punten, dan kan RKDES daar voordeel uit gaan halen. Een overwinning tegen Nicolaas Boys is eigenlijk een “zekerheidje”. Een andere leuke ontmoeting is onze eigen wedstrijd. Opnieuw gaan we een uitwedstrijd krijgen. Nu is de tegenstander VVH/Velserbroek. Een ploeg waar we de laatste jaren helemaal geen punten van hebben gepakt. Het wordt dus maar weer eens tijd.   

Het  volledige programma voor 9 februari.

Aalsmeer – Sp. Leiden – 1

Alliance’22 – De Kennemers – 2

RKDES – Nicolaas Boys -1

Spaarnwoude – Bloemendaal – 2

VVH/Velserbroek – Zwanenburg 3

VSV – Voorschoten’97- 1

WVC – Van Nispen – 2

Onze wedstrijd begint om 14.00 uur en de scheidsrechter is dhr. R. Mulder  en de locatie is: Van der Aart Sportpark, van der Aartweg 12, 2026 ZL Haarlem.

Over de schrijver

Evert Jonker

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven