fbpx
Nieuws

Beperkte bereikbaarheid vv Zwanenburg

In Zwanenburg wordt momenteel veel aan de straten en wegen gewerkt en dat heeft de nodige consequenties wat de bereikbaarheid naar het sportpark van de vv Zwanenburg betreft. Momenteel wordt èèn van de belangrijkste aanrijroutes onder handen genomen. Het betreft de IJweg en wel het gedeelte vanaf de Dennenlaan naar de Lijsterbeslaan.

Als u vanaf de Oude Schipholweg komt (zowel vanuit de richting Haarlem als Badhoevedorp/Hoofddorp), kunt u de IJweg, richting Zwanenburg nemen. Doorrijden via de Dennenlaan (met de linkerbocht mee, en dan 2e straat rechts). De Dennenlaan verder volgen en vervolgens de Olmenlaan (rechtsaf) nemen. De Olmenlaan helemaal doorrijden tot aan de Populierenlaan. Rechtsaf naar de Populierenlaan en naar het sportpark.

Komt u vanaf de A200 (zowel vanuit de richting Haarlem als Amsterdam):

Rij door tot de afslag Halfweg/Zwanenburg. Als u vanuit Haarlem  komt, doorrijden naar de afslag Halfweg/Zwanenburg, dus niet de 1e afslag Zwanenburg nemen! Neem de oude brug over de Ringvaart. Na de brug linksaf en de Zwanenburgerdijk nemen en doorrijden naar de IJweg (dit gedeelte is klaar) Dat is de 3e afslag rechts. De IJweg afrijden tot de 2e afslag links .Dat is de Olmenlaan.

De Olmenlaan in en direct rechtsaf de Populierenlaan in en dan doorrijden naar het sportpark.

Parkeren:

Het kan zijn dat het parkeerterrein vol is. Dat komt o.a. omdat de bewoners van het afgesloten gedeelte van de IJweg daar nu hun auto’s parkeren. Een mogelijkheid van parkeren is op het recreatie/wandelpark Zwanenburg. Daar is voldoende parkeergelegenheid.  De ingang daarvan is aan het einde van de IJweg (vanaf de oude Schipholweg), begin Dennenlaan. De voetbalvelden van de vv Zwanenburg  liggen naast dit park. De parkeerplaats en en de velden van de vv Zwanenburg wordt door een sloot afgescheiden. U moet dan wel een stukje lopen naar het sportpark. 

Excuses voor de overlast.

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven