fbpx
Nieuws

De vooruitblik voor 20 oktober……………een oude bekende of een nieuwe tegenstander

Vooruitblik

Een heerlijke zondag voor alle volgers die Zwanenburg een warm hart toedragen. De eerste overwinning was een feit en ook de mannen van Zwanenburg 2 boekten een overwinning.

Natuurlijk blijven er altijd wensen, maar mogelijk worden er aanstaande zondag weer een paar van deze wensen ingelost. Bij de andere uitslagen vallen de grote overwinningen van Bloemendaal en De Kennemers op. De laatste ploeg is nu al behoorlijk uitgelopen met een 100% score uit 4 wedstrijden. Bloemendaal lijkt ook op gang te komen, al is Voorschoten’97 natuurlijk een zwakke broeder in deze afdeling. Ook de overwinning van VSV is niet direct een verrassing, terwijl ook VVH/Velserbroek een goede start heeft en het prima doet.

De gelijke spelen van Aalsmeer, RKDES,WVC en Van Nispen waren  niet direct verwacht. Maar het geeft ook aan dat er nog van alles kan gebeuren.  

De uitslagen van zondag 6 oktober:

De Kennemers – Sp. Leiden 7-0

Van Nispen – WVC 0-0

RKDES –  FC Aalsmeer 1-1

Spaarnwoude – VVH/Velserbroek 3-4

Voorschoten’97 – Bloemendaal 0-5

Zwanenburg – Alliance’22 2 -1

VSV – Nicolaas Boys 2-1

Voor het komend weekend  staat er een programma met de mogelijkheid van nieuwe afgelastingen als de regenperiodes blijven voortduren. Daarnaast kan het ook het weekend van de gelijke spelen en uitoverwinningen worden. Als we naar de stand kijken zien we een aantal ploegen tegen elkaar geprogrammeerd staan, die of heel dicht bij elkaar staan, of afgetekend sterker zijn. De Kennemers maakt het nog steeds waar en deze ploeg gaat dus afgetekend op de zege af in de eerste periode. Ook zondag gaat deze ploeg de punten weer veroveren, als de wedstrijd doorgaat. RKDES moet ook winnen van het zwakke Nicolaas Boys. De ploeg uit Kudelstaart heeft een lastig programma gehad en komt nu een paar zwakkere tegenstanders tegen in de komende twee weken. De andere winnaar moet komen uit de wedstrijd tussen Aalsmeer en Zwanenburg. Dit is voor sommige mensen een oude bekende, maar voor onze vereniging een nieuwe vriend. Deze ploeg is voor het eerst in onze afdeling terug te vinden. Vroeger was dit het Aalsmeerse  RKAV. Verder worden het dus gelijke spelen. Maar mogelijk zijn er verrassingen en dan is de “Glazen Bol” weer van slag geweest bij het voorspellen.  

De wedstrijden voor 20 oktober:   

Aalsmeer – Zwanenburg -2

Alliance’22 – VSV -3

Bloemendaal –  Spaarnwoude -3

Nicolaas Boys  – RKDES -2

Sporting Leiden – Voorschoten’97 -3

VVH/Velserbroek – Van Nispen -3

WVC – De Kennemers -2

Zondag 20 oktober om 14.00 uur gaan we dus naar Aalsmeer om daar tegen de zondagtak van de plaatselijke trots in het veld te komen. De wedstrijd staat onder leiding van Vally Karagantcheff en het veld ligt aan de Beethovenlaan 120, 1431 WZ in Aalsmeer.

Voor de belangstellenden die er geen genoeg van kunnen krijgen. Ook Zwanenburg 2 speelt komende zondag uit tegen Sporting ’70  om 11.30 uur.

Een fijne zondag allemaal met veel voetbalplezier !

Over de schrijver

Evert Jonker

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven