fbpx
Nieuws

Jeugdopleiding vv Zwanenburg gecertificeerd

Bijna 3 jaar geleden zijn we bij vv Zwanenburg begonnen met het plan ‘Kanjers van Morgen’. Een plan waarbij de ambitie is neergelegd om ervoor zorg te dragen dat de jeugdopleiding van vv Zwanenburg een DNA heeft dat aansluit bij “Samen zijn wij vv Zwanenburg” waarbij ieder jeugdlid lekker kan voetballen op het niveau dat bij hem past.

Er is flink geïnvesteerd om de jeugdopleiding te verbeteren. Het aanstellen van een Hoofd Opleiding en een aantal train-de-trainers is een belangrijk onderdeel van ‘Kanjers van Morgen’. Eind vorig seizoen heeft Jordy van der Star reeds zijn diploma ‘Hoofdopleiding C’ behaald. In het afgelopen jaar is er ook door de Technische Commissie samen met de Hoofd Opleiding en de train-de-trainers gewerkt aan het behalen van het certificaat ‘Lokale Jeugdopleiding’ van de KNVB. De jeugdopleiding van vv Zwanenburg moest voldoen aan een hele set kwaliteitseisen. Dit is beoordeeld door de KNVB en de KNVB heeft eind vorig seizoen vastgesteld dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van een lokale jeugdopleiding.

Afgelopen zondag tijdens het Ultimate Football Tournament is het certificaat door de KNVB uitgereikt aan vv Zwanenburg. Wij mogen dus nu officieel het keurmerk ‘Lokale Jeugdopleiding’ voeren.

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven