fbpx
Nieuws

Technische staf zondagselectie volgend seizoen

De invulling van de technische staf van vv Zwanenburg voor komend seizoen krijgt steeds meer gestalte. Eerder was reeds bekend gemaakt dat Mehmet Simsek ook volgend seizoen de hoofdtrainer is van de vv Zwanenburg zondagselectie. De begeleiding van de zondagselectie krijgt meer vorm.

Voor het 1e elftal zal ook volgend seizoen Lex von Mauw verder gaan als assistent-trainer van Mehmet bij het 1e elftal. De leidersrol zal wederom door clubicoon Piet Zaal opgepakt gaan worden en ook Raymond zal doorgaan.

Voor het 2e elftal zal Richard Griffioen de trainer/coach zijn. Wij zijn nog aan het bekijken wie dit samen met hem gaat doen. Dit betekent dat Dennis Hulst na dit seizoen zal gaan stoppen. Wij wensen Richard alvast veel succes toe en willen Dennis zeer hartelijk bedanken voor de afgelopen periode.

Voor het 3e elftal zijn wij in gesprek om de trainersplekken en de positie van leider in te vullen. Binnenkort zal er met het 3e elftal en Mario een gezamenlijk gesprek plaatsvinden om samen met de Technische Commissie naar volgend seizoen te kijken en de invulling daarvan.

Wij wensen een ieder veel succes in het huidig voetbalseizoen waarin wij uiteraard hopen op goede resultaten en leuke seizoen(en) met elkaar!

Hans Hopma (voorzitter TC) en Richard Padt (Bestuurslid Voetbal)

Over de schrijver

Redactie

Reageer

Klik hier om te reageren

Aanmelden lid

Sponsor

Aanmelden nieuwsbrief

Aankomende evenementen

Aankomende evenementen

Archieven